Livrare și plată

TAM DIVERS MACHINERY SRL livrează prin curierat (Fan Courier) iar costurile de livrare variază în funcție de greutate astfel:

  • Pentru comenzi de minim 1 000 lei, fara TVA (1 190 lei cu TVA inclus) transportul este gratuit daca coletul are sub 20 kg si destinatarul este in una dintre localitatile in care firma de curierat are are agentie teritoriala. Daca in localitatea de livrare nu exista agentie teritoriala a firmei de curierat pot fi costuri suplimentare.
  • Daca coletul are intre 20 kg si 50 kg si valoarea comenzii este mai mica de 15 000 lei, fara TVA, transportul costa 50 lei. Daca in localitatea de livrare nu exista agentie teritoriala a firmei de curierat pot fi costuri suplimentare.
  • Pentru valori ale comenzi mai mari de 15 000 lei fara TVA, transportul se va negocia.
  • Costul transportului nu va aparea la efectuarea comenzii. Va fi comunicat laconfirmarea comenzii.

Modalitățile de plată

Puteti cumpara produsele de pe site-ul tamcompany.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

Transfer bancar

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

  • SC Tam Divers Machinery
  • CUI RO 40482170
  • Nr. Reg.Com. J10/150/2019
  • Sediul social: STR SIRETULUI NR 2 RAMNICU SARAT
  • Banca RAIFFEISEN BANK Cont IBAN: RO35R ZBR00 00006 00211 54202

Prin Card bancar

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment.

Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic.

Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.

Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron.

Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.